30 dages fortrydelsesret

Hos Mytrendyhome.dk har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du skal meddele os pr. email, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du må ikke tage varen i brug.

Vi vil gerne tage hensyn til vores kunder. Derfor stiller vi nogle få krav til de varer vi modtager retur.

Varen må ikke være taget ud af original emballage, eller må ikke være forsøgt pakket ind igen.

Emballagen må ikke være beskadiget.

Returforsendelse til Mytrendyhome.dk, betales af kunden.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen. Du kan informere os på kontakt@mytrendyhome.dk

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende eller beskadigelse af original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvorfor varen bør returneres i original emballage.