FRAGT OG LEVERING

Mytrendyhome.dk sørger for levering med GLS, og vi bestræber os på at afsende dine varer inden for en til to hverdage. Med mindre andet er anført varen. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Der leveres også til Grønland, Færøerne og udlandet, men det vil da tage længere tid med leveringen.

Mytrendyhome.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Mytrendyhome.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Du har følgende valgmuligheder ved levering i Danmark:

Afhent i en valgfri GLS Pakkeshop fra 48 kr. (leveringstid 1-2 dage)

Få leveret til din privatadresse med GLS fra 82,00 kr. (leveringstid 1-2 dage)

Få leveret til forretningsadresse med GLS fra 82,00 kr. (leveringstid 1-2 dage)

Til Grønland med skib fra 335,00 kr. (leveringstid 13-18 dage)

Til Sverige til privatadresse med GLS fra 178,75 kr. (leveringstid 2-4 dage)

Forsendelse til udlandet varierer afhængig af land (Vi forbeholder os dog også ret til at opkræve en højere sats afhængig af varens størrelse og vægt. Du vil blive kontaktet, hvis dette er tilfældet.)

Hvis du ikke henter din bestilling på hos en GLS pakkeshop indenfor afhentningsfristens udløb, modtager vi pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi den samme fragtpris som kunden betalte for levering, hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen skal du lave en ny bestilling. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.