Fragt og levering

Mytrendyhome.dk sørger for levering med GLS, og vi bestræber os på at afsende dine varer inden for en hverdag. Med mindre andet er anført varen. Rettidig levering forudsætter dog, at GLS overholder dag-til-dag levering. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS's målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.Der leveres også til Grønland, Færøerne og udlandet, men det vil da tage længere tid med leveringen.

Mytrendyhome.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Mytrendyhome.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

Du har følgende mulighed for at få leveret i Danmark

Afhent i en valgfri GLS Pakkeshop

Leveret til døren med GLS

 

Det koster det at få din ordre leveret i Danmark:

Leveret i GLS Pakkeshop fra 52 kr. (leveringstid 1-2 dage) Vær opmærksom på at pakken skal afhentes inden 7 kalenderdage

Leveret til døren med GLS fra 82 kr. (leveringstid 1-2 dage)

Leveret  til forretningsadresse med GLS fra 52 kr. (leveringstid 1-2 dage)

Levering udenfor Danmark:

Vi tilbyder levering til følgende lande:

Tyskland: fra DKK 142,- (2 dage)
Norge: fra DKK 240,- (2-5 dage)
Sverige: fra DKK 180,- (2-4 dage)
Færøerne: fra DKK 335,- med skib (3-8 dage)
Grønland: fra DKK 335,- med skib (8-13 dage)
(læs mere om ordrer til Grønland)

 

Hvis dit land ikke er nævnt her, kontakt os for en pris.

Ordre til Grønland:

Til postnr. 3910, 3913, 3915, 3970, 3971, 3980 og 3985 afregnes der et luftfragttillæg fra Nuuk på 62,50 kr. Pr. Kg over 2kg. By/bygder, der ikke kan anløbes i vinterperioden, afregnes et luftfragttillæg på 62,50 kr. Pr. Kg over 2kg.

 

Alt afhængig af land vil levering til udlandet tage 5-10 dage.

 

Forsendelse til udlandet varierer afhængig af land, varens størrelse og vægt. Send os mail om mulighederne for at sende til lige netop dit land). Når du handler fra lande uden for EU, skal du ikke betale dansk moms. Det sørger vores system for automatisk at fratrække.

Ikke afhentede pakker

Hvis du ikke henter din bestilling hos en GLS pakkeshop indenfor afhentningsfristens udløb, modtager vi pakken retur. I sådanne tilfælde opkræver vi en returfragtpris, afhængig af vægten på din pakke, hvilket vi fratrækker dit returbeløb. Ønsker du at købe varen igen skal du lave en ny bestilling. Samme vilkår gælder, hvis du har indtastet forkert leveringsadresse på din bestilling.